dinsdag 30 september 2008

Workshop: De Kracht in Jezelf


(en omgaan met Stress.)


Als wij het hebben over de kracht in jezelf, spreken we over die kracht die we vaak waarnemen als we ons sterk voelen. Toch zijn er verschillende omstandigheden in het leven van alle dag die zorgen dat onze kracht verder en verder weg is. Door te onderzoeken hoe dit in werking treed en te weten wat te doen in zulke omstandigheden, is het mogelijk om alles te overwinnen, en kan de Kracht in Onszelf weer herinnert worden, aangeboord en gebruikt, zodat we in vreugde onze weg kunnen vervolgen.

Hiervoor is een workshop ontwikkeld die ons stap voor stap begeleidt dit onderzoek aan te gaan. Dit wordt mogelijk door het eerst onder ogen te zien en vervolgens eraan te werken.

De workshop is overdag van 11.00 tot 15.00 uur (inclusief lunch), waar we veel gezamenlijke dingen doorspreken en waar iedereen (als je wilt) aan het woord kan komen, zodat er onderling veel waardevolle ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Voel je ten alle tijde vrij om iets te zeggen, want ook door te luisteren naar anderen kun je veel leren, doch meedoen verhoogt het gezamenlijke doel waarvoor we hier zijn.

Deze workshop kan ook eventueel in een huiskamer worden gegeven. Zoiets is altijd af te spreken.

Bij voldoende deelname (en dat is vanaf 7 mensen) kan er een datum worden gepland. Kosten Workshop zijn 75 euro - inclusief lunch en werkmapje.

Zelf meenemen van pen en schrijfblokje kan handig zijn.

Geen opmerkingen: